QQ登录

只需一步,快速开始

无论是你,无论是我、

楼主

岁月徒劳描述,
那些追不回的时光。                  --                         
一场未曾相逢的再见,                 
离开,在遗忘之前。                  --                         

蓦然回眸,泪流满面。

You and me, me and you
无论是你,无论是我
There`s so much that we`ve been through,
风风雨雨我们走过
through it all I`ve come to understand Gods love.
经历过后才懂得了真爱
And if tomorrow never comes
假如没有未来的结果
know this twice, just know this once.
再次的觉醒,仅一次已足够
Knowing you has made me able to go on.
知道你让我有了永不停步的气魄

You and me, me and you
无论是你,无论是我
There couldn`t be a better two,
你心满我意足没有过
to be blessed and know the meaning of true love.
沐浴着爱护还懂得真爱的学说
And if you leave me I feel scared,
如果你离开我,我会丢魂落魄
fall apart so unprepared.
毫无准备中崩溃失落
But I dare to make it trough all on my own.
但我有勇气依靠自己把艰难度过
Yes I dare to make it trough on my own.
是的,我有勇气依靠自己把艰难度过

沙发
怎么听不了?

呃,怎么办?{:5_102:}
现在好了{:5_116:}
哈哈 可以听啊 很好听呢
曲子很短
歌词不错
曲子很短
歌词不错
恩和 发表于 2009-6-7 12:31

学姐昨天推荐的、
第一次听就很喜欢吖、{:5_107:}
猛一看,以为是《我和你》。。。。。
猛一看,以为是《我和你》。。。。。
花洒 发表于 2009-6-7 21:50

这歌名字确实是 YOU AND ME   、

{:5_102:}
岁月徒劳描述,
那些追不回的时光。                               
一场未曾相逢的再见,                 
离开,在遗忘之前。                    
蓦然回眸,泪流满面。

找到了共鸣呢。。。